Yrityspalvelu Kankaanranta T:mi

Yritystoimintaan liittyvä konsultointi, yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden välisen kanssakäymisen ja yhteistyön edistämisen konsultointi.

Yrityspalvelu Kankaanranta T:mi

Yhteystiedot:

Puh. +358(0)500 693 745  

martti.kankaanranta(at)pp.inet.fi

Laskutusohje, yhteystiedot verkkolaskuille verkkopankkiin
Verkkolaskuosoite: FI7618433000015613
Operaattoritunnus: NDEAFIHH

 

Yrityspalvelu Kankaanranta Tmi,  YPK - konsultointi.  

Toimenkuva:

 Marraskuussa 2016 perustettu yhden miehen yritys

Toimiala: Yritystoimintaan liittyvä konsultointi, yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden välisen kanssakäymisen ja yhteistyön edistämisen konsultointi.

 Tekeminen käytännössä: Yritysten konsultointi muutostilanteissa, mm. sukupolven-/omistajanvaihdostilanteissa.  Sisältötuotanto yritysten tarpeisiin, mm. tiedotteet ja yrityshistoriikit.  Erilaisten selvitysten ja tutkimusten tekeminen yrityksille ja julkisille toimijoille, oppilaitoksille ja yrityspalveluorganisaatioille.  Luennot aiheesta yritystoiminta ja yrittäjyys sekä yhteiskunnallisesta muutoksesta.

Työn hinnoittelu:

- Perustuntiveloitus on 75 euroa + alv (24%).  

- Laajemmissa selvityksissä tai projekteissa sopimuksen mukaan. 

- Selkeään tarjouspyyntöön mahdollista saada kiinteähintainen kokonaistarjous.

- Kilometrikorvaus 43 senttiä/km + alv (24%).

 Verkostot: Hyödyntää työtehtävissään Lapin yrittäjäjärjestöissä 25 vuoden aikana hankkimia verkostoja Lapissa, Suomessa, Pohjois-Ruotsissa ja Pohjois-Norjassa.

Yrittäjä: Martti Kankaanranta, ekonomi, KTM, Tornion Yrittäjien puheenjohtaja 2018-2019.

Työhistoria: Länsipohjan Yrittäjien toimitusjohtaja runsaat 23 vuotta, Lapin Yrittäjien varatoimitusjohtajana 2 vuotta, josta jäänyt eläkkeelle elokuussa 2016.  Työskennellyt 80-luvulla ja 90-luvu alussa pankkialalla SKOP:ssa, graaffisen alan markkinointitehtävissä IS-Yhtymässä, sekä Uudenmaan lääninverovirastossa välittömän verotuksen tarkastajana.

 Slogan: Yrittäjyys kantaa hyvinvointia

 

ILMOITUS YRITYSPÖRSSIIN

Teen ilmoituksen Yrityspörssiin yrityksesi myynnistä tai ostajalle ostohalukkuudesta ostaa yritys hintaan 410 euroa + alv.  Ilmoitus on Yrityspörssissä 6 kuukautta, (jos haluat jatkaa toiset kuusi kuukautta, hinta on 200 euroa + alv).  Teen ilmoituksen sisällön kuunnellen Sinua, samoin kuvat (jotka tulevat Sinulta valmiina).   Siis, muuta maksua Sinulle ei tästä tule.

 

 

Yleiset sopimusehdot

Yrityspalvelu Kankaanranta Tmi:n yleiset sopimusehdot